Podporuje mojeID

Úvod »» Tatra nesmrtelná


        

Tatra nesmrtelná

120 let výroby automobilů v Kopřivnici

 

Hlídací pes
Dostupnost: Na dotaz e-mailem, běžně nedostupné
Číslo produktu: 9788027028566
Výrobce/vydavatel: Tatra, CZ
Jazyk: angličtina
Autor: Radomír Smolka
Typ/formát: Monografie
EAN kód: 9788027028566
Naše cena:
1 499,00 KČ (59,33 EUR) (Koncová cena vč. daní, cel a dovozních poplatků)

Další varianty:

Obrázek:
Číslo produktu / Název zboží:
 
Cena:
Tatra Immortal (English version)
9788027048168
Tatra Immortal (English version)
Naše cena 1 999,00 KČ (79,12 EUR)

Anotace

Vazba: Vázaná
Počet stran: 503
Rozměry v mm: n/a
Počet obrázků: n/a
Rok vydání: 2017

V rámci oslav 120. výročí výroby vozidel se spalovacím motorem v Kopřivnici vyšla zcela nová, unikátní kniha s titulem TATRA NESMRTELNÁ.

Na více než pěti stech stranách publikace zachycuje vzrušující historii vývoje, konstrukce, výroby a použití vozidel značek NW a TATRA (osobních, užitkových, nákladních i speciálních).

Informace o vozidlech samotných jsou zasazeny do dobového kontextu společenských událostí na historických reálií tří století. Kniha pokračuje v nastaveném grafickém trendu. Text je dělen do kapitol, které jsou uvedeny vždy velkoformátovou fotografií vozidla, které je hlavním tématem daného časového úseku či hlavním představitelem konstrukční nebo modelové řady. Mnohé fotografie vozidel jsou publikovány vůbec poprvé v historii automobilky TATRA.

Komentáře

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Zákonným důvodem zpracování Vašich osobních údajů je Váš souhlas dávaný tímto správci ve smyslu čl. 6 odst. 1 písm. a) Nařízení Evropského parlamentu a Rady 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů). Účelem zpracování Vašich osobních údajů je zasílání daňových dokladů za pronájem systému, obchodních sdělení a činění jiných marketingových aktivit správcem vůči Vaší osobě.

 

Opište text z obrázku: *
captcha Nový obrázek

Upozornění. Správce webu si vyhrazuje právo smazat vulgární nebo takové příspěvky, které by poškozovaly zájmy správce webu.

MzkyN
Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: